Modernt, Nyckelfärdigt, Anpassningsbart & Genomtänkt Attefallshus!

Vi erbjuder dig ett Attefallshus på 25 kvadratmeter med snygg design och gedigen kvalitet. Varje kvadratmeter är genomtänkt och utnyttjas maximalt. Alla materialval i våra Attefallshus är utvalda med största omsorg och husen är anpassade för åretruntboende i nordiskt klimat. Attefallshusen hos oss på Attefallsverket är färdiga att bo i som permanentbostad. Du har möjlighet att välja Attefallshus med loft, utan loft och dubbelloft.

I många fall är priserna hos våra konkurrenter enbart för huset och det tillkommer ofta många dolda avgifter för kranbil, transport m.m. I alla våra priser ingår ett nyckelfärdigt Attefallshus inklusive transport och lyftkran för placering på din tomt.

Nedan finner du flera olika modeller av våra nyckelfärdiga Attefallshus. Du kan välja med loft, utan loft eller dubbelloft för större familjer. Vi har flera planlösningar som passar för alla. Du har också möjlighet att välja mellan ett klassiskt utseende med sadeltak eller ett modernare utseende med pulpettak.

Skicka intresseanmälan, vi kontaktar dig!

Enklare blir det inte, du får ett nyckelfärdigt Attefallshus, inge huvudvärk, inga problem. Du har ditt Attefallshus inom 2 månader. Du binder inte upp dig till något genom att skicka en intresseanmälan. Passa på och ta reda på mer!