Om oss & Vår vision

Attefallsverket grundades 2015 med visionen om att bygga smartare och personligare hus med ett pris som gör att drömmen äntligen blir verklighet.

Vi utvecklar basmoduler och skapar enkla, kvalitativa och stilrena bostadshus som med små medel kan få den personliga prägeln med ett effektivt helhetstänk gentemot våra kunder.

Utvecklingen började med att grundarna till Attefallsverket ville skapa en tryggare och säkrare leveransprocess där kunden får en helhetslösning som går snabbt, smidigt och med så få leverantörer som möjligt. Där steget till ett eget hus blir kortare.

Vi ville ge kunderna ett smart sätt att få sitt hus på plats utan att hela tomten förvandlas till en byggarbetsplats.

Vi införskaffade en fabrik som rustades upp under hela 2015 och halva 2016 med kompetenta medarbetare med över 25 års erfarenhet inom branschens olika nyckelområden med en vision om att kunna leverera hus med minimal arbetsinsats från kundens perspektiv där vi använder digitala verktyg för att få ett mer översiktligt flöde för kunderna.

Vi vill vara med och öka tillgängligheten av bostäder runt om i landets kommuner i en kombination av ett välstrukturerat hus med en kort levereras tid.

Vårt koncept bygger på boenden som kan nyttjas året runt. Där standarden är likvärdig traditionella hus och lägenheter. Vi strävar efter att ge våra kunder möjligheten att skapa ett boende precis efter deras önskemål. Tillsammans har tagit fram flera olika genomarbetade lösningar för att kunna skapa stor variation i ditt val av hus.

Vi är nöjda med att kunna möjliggöra våra kunders drömmar om att skapa passiva inkomstkanaler till privatpersoner och samtidigt kunna hjälpa till med att skapa fler bostäder i Sverige. Vi har under slutet på 2016 utvecklat färdigt fabriken och har över 4500kvm varm fabrik med produktionskapacitet på ca 25 hus i månaden och första halvåret 2017 över 70 nya kunder med nöjda bostäder. Vår företag organisation växer kraftigt och vi är nu 50 personer i organisationen idag som hjälper dig kring hela byggprocessen.

 

Fabriken & Utveckling

Vår fabrik är belägen i Kaunas/Litauen och består utav 4500 kvm stenkonstruktion. Alla våra hus produceras i våra varma fabriker året runt där vi har full insyn i vår produktion och bygger i enlighet med branschreglerna inom de olika områdena med kvalitativa och miljövänliga produkter.Vi samarbetar med Wasa kredit

Vårt samarbete med Wasa kredit ger dig goda förmåner när du inför köpet av ditt Attefallshus hos oss. Efter godkänd kreditprövning kan du finansiera ditt Attefallshus från 1 månad upp till 12 år.

Du kan även använda Wasa kredit som ett brygglån, vilket betyder att du inte slösar tid. Du belånar huset via Wasa kredit och efter att din bank har godkänt ditt lån har du möjlighet att lösa lånet från Wasa kredit utan några som helst kostnader när du så önskar.

För att undvika att slösa tid på att vänta och missa extra hyresintäkter rekommenderar vi att du finansierar ditt Attefallshus via Wasa kredit.