Om oss & Vår vision

Attefallsverket grundades 2015 med visionen att bygga smartare och personligare hus med en prisbild som gör att våra kunder kan förverkliga sina drömmar.

Attefallsverket utvecklar och skapar förutsättningar för kvalitativa och stilrena bostadshus med kunden i centrum – från beställning till slutleverans.

Attefallsverkets grundare ville tidigt skapa en snabbare och säkrare leveransprocess – där kunden får en helhetslösning som går snabbt, smidigt och med så få leverantörer som möjligt, i syfte att steget till ett eget hus skulle bli kortare.

Samtidigt har Attefallsverket strävat efter att kunden skall kunna få sitt hus på plats utan att tomten förvandlas till en byggarbetsplats.

Attefallsverket äger idag alla sina fabriker som är belägna i Litauen. All produktion sker med ett egenkontrollprogram för att säkerställa kvalité i varje produktionssteg. Vi har över 20 års erfarenhet av byggnation inom organisationen.

Attefallsverkets strävan är vidare att vara en aktiv aktör när landets kommuner söker en partner för välstrukturerade bostäder – där leveranssäkerhet och korta ledtider är viktiga.

Våra koncept bygger på boenden som kan nyttjas året runt. Där standarden är likvärdig traditionella hus och lägenheter. Vi strävar efter att ge våra kunder möjligheten att skapa ett boende precis enligt deras önskemål. Tillsammans har vi tagit fram flera genomarbetade lösningar för att kunna skapa stor variation i ditt val av hus – om du ändå inte hittar vad du söker kan våra arkitekter ta fram exakt det boende du söker!

Samtidigt som vi hjälper våra kunder att uppfylla sina drömmar skapar vi förutsättningar för betydande passiva inkomster – dessutom hjälper vi till att minska bostadsbristen i Sverige.

All produktion sker inomhus i kontrollerade miljöer, vilket medför både hög produktionskapacitet och hög produktionssäkerhet.

Under 2017 har vi levererat fler än 100 nya bostäder till nöjda kunder. Vår kapacitet idag är ca 30 hus per månad med över 110 anställda inom organisationen.

Attefallsverket ingår i moderkoncernen Stern Properties Holding AB, där fokus ligger i fastighetsutveckling och miljömedvetna åtaganden.

 Vi samarbetar med Wasa kredit

Vårt samarbete med Wasa kredit ger dig goda förmåner när du inför köpet av ditt Attefallshus hos oss. Efter godkänd kreditprövning kan du finansiera ditt Attefallshus från 1 månad upp till 12 år.

Du kan även använda Wasa kredit som ett brygglån, vilket betyder att du inte slösar tid. Du belånar huset via Wasa kredit och efter att din bank har godkänt ditt lån har du möjlighet att lösa lånet från Wasa kredit utan några som helst kostnader när du så önskar.

För att undvika att slösa tid på att vänta och missa extra hyresintäkter rekommenderar vi att du finansierar ditt Attefallshus via Wasa kredit.